Onze doelstelling is er om met u een ouderwets gezellig Sinterklaasfeest van te maken. Met de vele ervaring van onze mensen, moet dat zeker lukken. Al onze medewerkers streven naar een zeer hoogstaand kwalitatief en gezellig product. Om alles goed te laten verlopen komen onze mensen altijd een keer van te voren op bezoek om alles te bespreken.

In samenwerking met u wordt gezocht naar het best mogelijke programma voor uw Sinterklaasfeest. Een uur tot anderhalf uur is lang genoeg kunnen wij u vertellen uit ervaring. Elk jaar wordt er een sketch bedacht of er wordt ingesprongen op een actueel thema. Hierbij worden de kinderen nauw betrokken. Ook kunt u ons natuurlijk inhuren voor allerlei andere evenementen, zoals winkelbezoeken, lampionnenoptochten etc..

Standaard bestaat ons team uit Sint en 2 tot 4 pieten. Afhankelijk van het aantal kinderen en de wens van de klant kunnen wij het aantal pieten uitbreiden.

Voor alle overige informatie of een boeking is het mogelijk contact met ons op te nemen. U kunt het Formulier Bedrijfsbezoek invullen, of u kunt ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen. We zijn telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer: 06-55581324.

Voordat u contact met ons opneemt is het altijd handig om even in onze actuele agenda te kijken. Op deze manier weet u zeker of er op de door uw gewenste datum nog plaats is.

Bij ons is er standaard geen strooigoed inbegrepen in de prijs, maar tegen een meerprijs kunnen wij hier wel voor zorgen. Indien u wel voor ons strooigoed kiest, dan krijgt u heerlijke pepernoten, schuimpjes en andere lekkernijen. Deze worden gestrooid of uitgedeeld door onze pieten. Uitdelen heeft onze voorkeur.Wij verzorgen bedrijfsbezoeken in de gemeentes: Bergen op Zoom, Roosendaal, Steenbergen, Rucphen, Etten-Leur, Oudenbosch, Zevenbergen, Woensdrecht, Tholen, Reimerswaal, Kapelle en Goes. Andere aangrenzende gemeentes zijn mogelijk, maar dan alleen afhankelijk van de planning.